Referenties

Referenties

“Loek is a very good advisor for all marketing issues. He understands what the client wants to achieve and helps you reach your goal. Beside this he is also a great guy to work with.”


“Loek is een positief ingestelde ondernemer die zich in een sterk veranderende markt staande weet te houden door zich te richten op kansen op de korte maar vooral ook op de langere termijn. Ik ervaar het dan ook als zeer prettig om zowel
zakelijk als in het kader van de Junior Kamer Alkmaar met Loek samen te werken.”


“Loek is direct, open en duidelijk. Hij weet welke richting hij op wil en laat dat ook blijken. Hij is daarbij niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Loek is een prettige persoon om mee samen te werken.”


“Loek is ondernemer die met een vooruitziende blik kijkt naar en inspeelt op de markt. Hij ziet kansen voor klanten. Samen met een gezonde dosis bedrijfskundige kennis en het vermogen mensen te enthousiasmeren maakt dit hem succesvol. Ik vond het plezierig om met Loek samen te werken. Hij weet wat hij wil, houdt zich aan afspraken en geeft feedback.”


 

“Loek is een gedreven ondernemer die een hoge mate van kwaliteit nastreeft. Dit uit zich sterk in de relaties die hij zowel intern als extern heeft. De tijd voor het bouwen van relaties is voor Loek dan ook belangrijker dan ‘quick wins’ genereren. Vanuit zijn achtergrond is de manier van werken zeer toekomstgericht, hij neemt vandaag al beslissingen voor morgen. Zijn oprechtheid en betrokkenheid maken Loek tot een ondernemer waarop men verder kan bouwen.”


“Loek was one of the first people I worked for in a professional
surrounding. I experienced Loek as a good, steady and clear
leader. You can always count on him to deliver.”


“Loek heeft als innovatieve ondernemer de kwaliteiten om met zijn klanten in co-creatie die oplossingen te realiseren, die zijn klanten helpen met succes in hun markt te acteren. Zijn drijvende energie, visie en brede kijk op wat er in de communicatiemarkt gebeurt, maken hem tot een ontvankelijk, inspirerend en aantrekkelijke gesprekspartner.”


Bekijk voor nog meer referenties mijn LinkedIn profiel.